دومین نشست نقد و بررسی کتابهای آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی به بررسی «مبانی آموزش تکنسین داروخانه» اختصاص یافت. این کتاب، با حضور فرحناز خلیقیسیگارودی بهعنوان یکی از مولفان کتاب، سینا فروزش دبیر شورای علمی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی و عادل تقوی معاون پشتیبانی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی و جمعی از علاقهمندان به این حوزه، پیش از ظهر امروز (13 اسفندماه) در محل انتشارات جهاد دانشگاهی برگزار شد.
خلیقی، با اشاره به برگزاری نخستین دوره تکنسین داروخانه در سال 88 گفت: متاسفانه در ایران دوره آکادمیک و دانشگاهی برای تکنسینهای دارویی برگزار نمیشود، همچنین سطح تحصیلی این قشر نیز از محدودیت خاصی برخوردار نیست.
این متخصص فارماکوگنوزی، در ادامه با بیان اینکه تکنسینهای دارویی از عوارض جانبی داروها مطلع نیستند افزود: سطح بالای سواد و اطلاع از چگونگی استفاده از داروها ترس و نگرانی، تجویز آنها را از سوی تکنسینهای دارویی بالا میبرد.
ابعاد مادی و معنوی تالیف رعایت نمیشود
خلیقی افزود: متاسفانه تالیف کتاب بسیار زمانبر است و مولف تا زمانی که کتاب تجدید چاپ میشود باید کار ویرایش و بهروزرسانی آن را انجام دهد در حالیکه متاسفانه ابعاد معنوی و مادی تالیف کتاب برای مولفان تامین نمیشود.
مولف کتاب «راهنمای تداخلات گیاهان دارویی با داروهای شیمیایی» افزود: وقتی کتاب با این فرایند نوشته میشود مولف انتظار دارد کتاب در اسرع وقت به دست خواننده برسد که متاسفانه با روند ضعیف سیستم توزیع این امر میسر نمیشود.
وی ادامه داد: در پژوهشکده گیاهان دارویی هشت عنوان کتاب تا به امروز تالیف و منتشر شده است اما به دلیل ضعف در سیستم توزیع هنوز بسیاری از کتابها به فروش نرفته است.
خلیقی با اشاره به اینکه انتشار کتاب «مبانی آموزش تکنسین داروخانه» سه سال بهطول انجامید افزود: رفت و برگشت این کتاب در چاپ و کتابهای دیگر انگیزهای برای تالیف کتاب دیگر برای مولف باقی نمیگذارد در حالیکه با اصلاح سیستم توزیع میتوان کتابهای بسیاری را منتشر میکرد.
موضوعات مرتبط: <-CategoryName- ><-CategoryName- >
برچسبها: